ЕУРОМИКСЕР ЛИВ 130 • -Рачка или волан за празнење на контејнерот
  -Турбо електричен мотор 850 W
  -Резервни делови
  -Сервис и одржување.
 • ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  -Висина: (mm) 1340
  -Висина (спакувана): (mm) 870
  -Должина: (mm) 1140
  -Ширина: (mm) 720
  -Тежина: (kg) 50
  -Зафатнина: (l) 130
  -Работна зафатнина: (l) 96
  -Волтажа: (V) 230
  -Снага: (W) 850
  -Моќност: (A) 2,7
  -Бучава (празна): (dB-A) 86