МЕШАЛКА ЗА БЕТОН ЦE 250 • Миксер, CE 350 е за професионална употреба и е дизајниран да ги подготви градежни смеси. Таа има стабилна - фиксна рамка и тркала со метални раб. Затварање и празнење е можно со педалата и управувачот.
 • ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  -Височина (мм) 1560
  -Должина: (mm) 1760
  -Ширина: (мм) 950
  -Тежина (kg) 200
  -Волумен: (ј) 350
  -Работа волумен: (ј) 290
  -Приклучна моќ (V) 230
  -Моќност kW 1,1